Opplading til Ekebergmarkedet

Ekeberg_44

Det forrige Ekebergmarkedet var en knallsuksess med nydelig vær og flotte skatter til salgs. Værgudene smiler også i år… Foto: Stein Inge Stølen

Da var den magiske helga kommet: Vårmarkedet på Ekeberg er utvilsomt en av årets største høydepunkt for alle veteranbilinteresserte, antikvitetssamlere, retro-entusiaster og vintage-fans. Her er det lett å la lommeboka tømmes av flotte samlerobjekter og rariteter. Tar du turen?

Ekeberg_28

Det selges også veteranbiler på Ekebergmarkedet. En av mange gode grunner til å avlegge et besøk. Foto: Stein Inge Stølen

Været har mer enn en gang stukket store kjepper i hjulene på dette arrangementet. Men de siste gangene har det sett svært så pent ut. Og det ser ikke ut til at det skal endre seg i år, heller. Slik ser værvarselet ut akkurat nå:

Vaer Ekeberg

Tørt og fint hele natta og under markedet i morgen. Liten sjanse for gjørme på skoa, med andre ord! De som enda ikke er helt overbevist om at dette er verdt en utflukt, kan ta en titt på disse høydepunktene fra fjorårets høstmarked. For mer informasjon om markedet, gå inn på arrangør NVKs sider.

Markedet avholdes to ganger i året på Ekeberg Camping. Hvis du lurer på hvordan du kommer deg dit, er det bare å se på kartet under.

Fiat 600 Nydalen

Minstemann er klar for marked! Koffertene på taket skal forhåpentligvis fylles med alskens nostalgiske rariteter. Foto: Stein Inge Stølen

For første gang på markedet kommer vi til å stille med egen stand. Se etter vår maskot, en liten Fiat 600D. Kom gjerne bort for en prat! For de som ønsker seg noe å lese på, kan vi friste med signerte eksemplarer av boka «Biler: Norske favoritter fra gullalderen 1950-1980» til spesialpris.

Bilbok_1

Vel møtt!

Ekeberg_43

Skattejakt på Oslos tak, i nydelig vårvær. Foto: Stein Inge Stølen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s