Dagens lykkepille: Colt Lancer

Colt Lancer_2

Foto: Vidar Trae

Det var en gang et bilmerke som het Colt. På en måte. Fra salget av Mitsubishi-modeller begynte i 1976 og frem til rundt 1980, gikk alle bilene under Colt-navnet og ikke Mitsubishi. Derfor kan vi presentere noe så kuriøst som en vaskeekte Colt Lancer som dagens lykkepille.

Colt Lancer_5

Foto: Vidar Trae

Colt Lancer_8

Foto: Vidar Trae

Bilen er totalrenovert og fremstår ifølge eier som den gjorde da den ble overlevert som ny i 1979. Den gang havnet den i hendene på en lykkelig bilkjøper i Stokmarknes, som en av bare snaut 200 eksemplarer i Norge totalt det året. Siden den gang har den bare rullet litt over 80 000 kilometer, noe som gjør selgers påstand nokså troverdig.

Colt Lancer_3

Foto: Vidar Trae

Colt Lancer_7

Foto: Vidar Trae

Colt Lancer_4

Foto: Vidar Trae

Under panseret sitter en trofast 1,4-liter med 68 hester, som flytter bilen akkurat i det tempoet den skal. Det er ikke vanskelig å se for seg våren bak rattet på denne uskyldige, men likevel svært oppsiktsvekkende krabaten. Med en prislapp på 45 000 kroner er det heller ikke en uoppnåelig veteranbildrøm vi snakker om her…

Colt Lancer_6

Foto: Vidar Trae

Colt Lancer_12

Foto: Vidar Trae

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s