Se de første sidene i Norges nye veteranbilbok

Omslag_1

Den 10. november står den i hyllene hos bokhandlere over hele Norge: «Biler: Norske favoritter fra gullalderen 1950-1980» er en ny bok som tar for seg norske hverdagsbiler i perioden vi alle er så glad i. Nå er boka straks ferdig; her kan du få bla gjennom noen utvalgte sider!

På bokens 320 sider kan du få stifte bekjentskap med alle de viktigste bilmodellene som har rullet på norske veier. Mange er glemt mens andre er like høyt aktet den dag i dag. En ting er sikkert: Hvis du er veteranbilentusiast, finner du garantert en favoritt blant disse sidene.

Forfatterne_1

Forfatterne Bård Risan og Stein Inge Stølen. Foto: ExLibris Forlag

Boka er også krydet med nostalgiske postkort-bilder fra Normanns enorme katalog, i tillegg til tidsriktige annonser, reklamer og bilder av utrykningsbiler og NAF-kjøretøy. Dette er ikke bare ei bok for den bilinteresserte; har du sans for nostalgi og historie, kan du slå ihjel mange timer her.

Wartburg Spread

For å få tilgang til de første sidene, klikker du bare på denne linken.

Forhåndssalget av boken er allerede i gang. Hvis du vil sikre deg et eksemplar til farsdagen, er det bare å gå inn på bokhandelen Arks nettsider og bestille. God lesning!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s